Amerikában vásárolt telefon működik itthon?
Milyen mobilszolgaltatónál van az anyukád?
Itthon a Blue mobil(Lidl-s),telekom,vodafon,telenor, vagy egyéb?
Mást nemigazán tudsz használni itthon.
Tudtommal kint más szabványt használnak
figyelj, ezt igazabol csak anyukad telefonszolgaltatoja fogja tudni megmondani, mindenki mas csak tippelget ti meg lehet hogy porul jartok...
en az USAban elek, mikor hazalatogattam es vittem az AT&T-s ajfonomat, megkerdeztem az AT&T hogy tudom-e majd otthon hasznalni. Azt mondtak persze, minden gond nelkul, DE!, minden egyes perc $5 fog kerulni. Erted, 5 dollar!!! Az eszmeletlen sok. Azt mondtak, ha nem veszem fel a hivast de a telefon kicsong, az is $5.
Ugyhogy ahogy elhagytam az USAt repzi modba tettem a telefont es eszembe se jutott kivenni onnan, nehogy valaki felhivjon en meg fizessem a sulyos penzeket.
A fonokom Verizon-nal van, ok Angliaba utaztak es a Verizon azt mondta a fonokom regi (Samsung) telefonja nem fog ott mukodni, de a fonok felesegenek a Blackberry-je fog. Persze ok is horror arat mondtak, ugyhogy boss csalad is repzi modba tette a telefonokat.
A keszulek maga lehet hogy fog mukodni, lehet hogy nem. Ez az egyik dolog.
Hogy milyen csomagban van es fog-e tudni telefonalni es mennyiert az meg egy masik dolog. Ezekre csak a szolgaltato tud erdemleges valaszt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!