Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikában vásárolt telefon...

Amerikában vásárolt telefon működik itthon?

Figyelt kérdés
Mielött a sok agyhalott elkezdene támadni, nem iPhone6-ról és más egyébről van szó!!! Édesanyám kint él, jövőhéten utazik haza és minket az érdekelne, hogy az ottani telefonjával fog- e tudni még telefonálni itthon ?! Valaki járt már hasonló cipőben esetleg?
2015. okt. 30. 03:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen mobilszolgaltatónál van az anyukád?

Itthon a Blue mobil(Lidl-s),telekom,vodafon,telenor, vagy egyéb?

Mást nemigazán tudsz használni itthon.

2015. okt. 30. 06:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudtommal kint más szabványt használnak

[link]

2015. okt. 30. 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kint az USA-ban gond nélkül használtam eddig bármelyik európai telefonomat, gondolom fordítva sem lesz gond, legfeljebb nem lesz 4G, de a sima telefonálással/sms-el nem lehet gond.
2015. okt. 30. 09:13
 4/5 anonim ***** válasza:
valóban más szabvány is van, szóval igen, attól függ, melyik szolgáltatónál van.
2015. okt. 30. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

figyelj, ezt igazabol csak anyukad telefonszolgaltatoja fogja tudni megmondani, mindenki mas csak tippelget ti meg lehet hogy porul jartok...

en az USAban elek, mikor hazalatogattam es vittem az AT&T-s ajfonomat, megkerdeztem az AT&T hogy tudom-e majd otthon hasznalni. Azt mondtak persze, minden gond nelkul, DE!, minden egyes perc $5 fog kerulni. Erted, 5 dollar!!! Az eszmeletlen sok. Azt mondtak, ha nem veszem fel a hivast de a telefon kicsong, az is $5.

Ugyhogy ahogy elhagytam az USAt repzi modba tettem a telefont es eszembe se jutott kivenni onnan, nehogy valaki felhivjon en meg fizessem a sulyos penzeket.

A fonokom Verizon-nal van, ok Angliaba utaztak es a Verizon azt mondta a fonokom regi (Samsung) telefonja nem fog ott mukodni, de a fonok felesegenek a Blackberry-je fog. Persze ok is horror arat mondtak, ugyhogy boss csalad is repzi modba tette a telefonokat.

A keszulek maga lehet hogy fog mukodni, lehet hogy nem. Ez az egyik dolog.

Hogy milyen csomagban van es fog-e tudni telefonalni es mennyiert az meg egy masik dolog. Ezekre csak a szolgaltato tud erdemleges valaszt adni.

2015. okt. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!