Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom a már meglévő...

Nem tudom a már meglévő google- fiókomat hozzáadni a telefonomhoz, azt írja ki, hogy: Sajnáljuk, a felhasználó név és a jelszó nem egyezik meg, pedig 100%, hogy jól írtam be. Mit lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval, visszaállítottam a telefonomat gyári alaphelyzetbe, mert tele volt egy csomó szeméttel és így felszabadult egy csomó ( fölöslegesen foglalt) hely.

És így újból hozzá kell adni egy gmail fiókot és ilyenkor két választási lehetőség vagy, hogy létre hozok egy új fiókot, vagy a meglévővel lépek be. Én persze a meglévő fiókommal próbáltam és nem engedi. Utána megpróbáltam úgy, hogy létrehoztam egy új fiókot, ez sikerült is, itt viszont meg folyamatosan azt írja ki, hogy: nem sikerült a bejelentkezés a Google Csevegőbe. Ha ez egy Google Apps- fiók, győződjön meg róla, hogy a Csevegés szolgáltatás be van- e kapcsolva ennél a fióknál. A másik pedig, ha valamit le akarok tölteni a Google play -ről, akkor meg ezt Írja ki : Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. És nagyon idegesítő, hogy nem tudok semmit sem csinálni. A vicc az, hogy próbáltam a tesóm fiókjával is belépni és azzal sem engedett, sőt még egy másik telefonon is próbáltam és ott se. Nem lehet, hogy maga a Gmail, vagy a Google rendszer tiltja le?

Előre is köszönöm a választ, remélem érthetően írtam le!

2015. okt. 28. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

A google fiokodban van egy biztonsagi beallitas, hogy engedje e az "alacsony biztonsagu" device-okat kapcsolodni a google szerverre a te felhasznaloddal/password-al.

Allitsd at "engedekenyebb"-re, lepjel be a telorol, aztan vissza is allithatod normalra. En ugy hagytam engedekenyebben.

2015. okt. 30. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
És ezt a biztonsági beállítást hol találom meg? bocsi egy kicsit analfabéta vagyok ebben :)
2015. okt. 30. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült.:)
2015. okt. 30. 21:12
 4/5 Navégre válasza:
Szia, ugyanebben a cipőben járok. Te hol találtad meg azt a beállítást? Nem találom sehol.
2018. márc. 8. 15:15
 5/5 Navégre válasza:

Megtaláltam én is :)

Bejelnthezés és Biztosnág/ Fiókhozzáféréssel rendelkező alkalmazások

2018. márc. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!