Miért nem tudok YouTube videókat lejátszani Lumia 800 telefonomon?
Nokia Lumia 800, Windows Phone
verzió: 7.10.8862.144
Egy ideje nem tudok egyetlen videót sem megnyitni, azt sem, amit már korábban lejátszottam. Ugyanakkor pl. Vimeo és Facebook videókkal semmi probléma nincs. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy elnézést, de a videó nem játszható le a telefonon.
Gondoltam arra, hogy ftissíteni kellene a telefon szoftverét, de azt írja, hogy nincs elérhető frissítés, de be van pipálva, hogy automatikusan keressen frissítést.
Köszi, kipróbáltam ezt a Tubecast-ot, azon működik, de kicsit nehézkes használni...
Eddig is a böngészőből nyitottam meg. Bár 900ason meg működik. Nagyon örülök, hogy ez a telefon elavoltnak számít, majd lehet megveszem a teljes verziót, vagy évente új telefont, le ne maradjak...
Mert asztali Windows 95 és vele egy idős hardverrel is nyugodtan YouTube-otgathatnál ma is, nem? :)
A WP alapjába véve Long Time Support telefon. A Lumia 800 hardvere nem lenne képes az újabb Windows Phone verziókat kezelni, mivel ez egy nagyon nagy váltás volt. Teljesen más krenel lett, járj utanna. A korral meg haladni kell és lehet is. Nem olyan drága egy 8.1 WP. Lumia 520-at pl bagóért lehet venni. Ha komolyabb kell akkor meg nyúlj a zsebedbe. :) Pentium 1-re sem tudsz Windows 8-at telepíteni. :) Vagy PC fronton is megragadtál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!