Tudtok olyan GSM boltot vagy iPhone kereskedést ahol az átlagtól jobb áron vesznek be telefont?
Van egy Silver színű iPhone 6 64GB-om, gyárifüggetlen, patika állapotú, 2 GSM boltban 140-et mondtak rá, a 3. és egyben utolsó helyen meg nem foglalkoznak ilyen értékű telefonnal, de én nem akarom 150 alatt eladani. Újonnan 250 és néztem jófogáson, a szolgáltató függők is 160-165 környékén vannak, meghirdettem 150-ért, de csak a hülyék találnak meg, hogy iphone 5s-t számoljak be 120-ért mikor 80-90 a reális áruk meg ilyen kínai 20 erez ft értékű sz*rokra akarnak cserélni plusz 20-30 ezret fizetnének rá, úgyhogy azt már nem is nézem, mert csak 200 a vérnyomásom tőlük.
Szóval mondjatok légyszi egy bp-i boltot ahol ti tapasztaltátok, hogy reális áron vesznek iPhone-t!
Ilyen sajnos nem létezik. Átlagon alul veszik meg, átlagon felül adják el. Innen van a hasznuk.
Szerintem inkább keress ismerőst aki megvenné.
"csöves dolognak tartom ott hirdetni"
Hát igen, Iphone mellé észt nem osztanak.
Amúgy hardveraprón próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!