Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Esetleg valaki aki nagyon ért...

Esetleg valaki aki nagyon ért a Viberhez?

Figyelt kérdés
Ha letöltöm a mobilomra a Viber nevü alkalmazást. Akkor aki tudta a telefonszámomat vagyis benne voltam a telefonkönyvében akkor az látni fogja hogy nekem most van viberem?

#telefonkönyv #Viber #új alkalmazás
2015. okt. 27. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen,látni fogja.
2015. okt. 27. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Látni fogja.
2015. okt. 27. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Yes
2015. okt. 27. 21:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld mancs :D
2015. okt. 27. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor még egy extra kérdés vagy több apró :D

1- Tételezzük hogy egy másik telefon ami már nincs a tulajdonomban ott a telefonszámok között szerepel a sajátom a telefon memoriájában. Tehát akkor akárki megveszi azt a telefont látni fogja hogy elérhető vagyok viberen?

2. Én nekem már nincs a telefonkönyvemben a személy de az én számom még benne van az ő telefonjában, akkor rám tud írni?

2015. okt. 27. 21:23
 6/8 anonim válasza:

Csak az fogja látni akinek megvan a te telefonszámod és neki is ugyanúgy van vibere.

Tehát ha például nekem van viberem de a testvéremnek nincs és neki ugyanúgy megvan a telefonszámom akkor ő nem fogja látni mert neki nincs vibere.

Remélem érthető voltam.

2015. nov. 2. 16:30
 7/8 A kérdező kommentje:
igen köszönöm ment a zöld pacsi.
2015. nov. 2. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
A profi válaszadótól egy kérdés tőlem: Viber Back-up javaslatod van? Jó lenne, ha nem kellene készülékcsere esetén elveszni hagyni az addigi viber-forgalmat. Van javaslat, ami nem kér root hozzáférést? Köszönöm!
2015. dec. 2. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!