Milyen telefont ajánlanátok ilyen esetben?
Most egy Huawei Ascend Mate 7-esem van. Panasz ne essék rá, kiváló telefon, nagyon megszerettem, viszont sajnos méretéből adódóan túl nagy, és nem tudom megoldani, hogy nálam legyen, ezért egy méretben kisebbre szeretném lecserélni.
Elég sokat fényképezek a telefonommal, tehát elsődlegesen az lenne a fontos, hogy jó kamerája legyen (nem "szelfi" célra). És azért "okosságában" se legyen annyira buta. Árkategóriát nem tudok mondani, mert, ha megéri az árát, akkor egy drágábbra is hajlandó vagyok rábólintani.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
A sony-kat nagyon tudom ajanlani ;) abbol is a 'z' kategoriakat, z1 a legolcsobb de mint irtad ha nem szamit az ar akkor nezd meg a z5 (vagy ha az tul nagy) z5 compactot is ;)
a samsungokat nem tudom ajanlani, tobb samsungom is volt de mindegyikre volt panasz.
Microsoft Lumia 640-est ajánlom minden esetben! Ez a telefon mindent tud amit kell és ár-érték aránya tökéletes.
Mindenféle Huwely nevű akármikkel nem szabad foglalkozni.
Ha nagyon nagyon alap a jó kamera akkor Asus Zenfone 2 laser
Ha gyengébb kamerájú is jó akkor Microsoft Lumia 640
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!