Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom letölteni?

Miért nem tudom letölteni?

Figyelt kérdés

Tegnap frissíteni akartam a Youtubot, de a telefonom kevés tárhely miatt nem engedte. 740 MB szabad helyem van, a Youtube adatai szerint kevesebb, mint 20 MB helyet igényel. Már ezt sem értettem, de letöröltem mindent a telefonomról, amit le lehet törölni és úgy frissítettem. Ez sikerült, de erre a telefonom kitalálja, hogy addig nem tudom használni a Youtubot, míg nem frissítem a Google Playt. Megpróbáltam frissíteni, de nem volt szabad hely.

Most ez miért van? Régen a telefonomon rajt volt a Facebook, Messenger, Instagram, Youtube, meg egy játék, plusz zenék, képek és volt elég helyem, most semmit nem enged letölteni!?

Kérlek, segítsetek!

Sony xperia E telefon. (hamarosan a kukába végzi)

2015. okt. 27. 10:13
 1/3 anonim válasza:
Szar a telefonod öcsi ;)
2015. okt. 27. 11:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm ezt a segítőkész és információdús választ, de tisztában vagyok vele. Ja, amúgy lány vagyok, haver...
2015. okt. 27. 12:44
 3/3 anonim válasza:
Nekem is volt valaha ilyen problémám míg le nem töltöttem a DU Speed Boostert. Több helyet szabadít fel mint amennyit elfoglal. Antivirus, trash cleaner, át tudja rakni az appjaidat az sd kártyára, és azért van ez mert asszem nem tudtad törölni a gyorsítótározott adatokat amik feleslegesek és ilyen problémákat okoznak.
2015. okt. 28. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!