Miért nem találja a kontaktokat? (iPhone 5S)
Figyelt kérdés
Frissítettem a szoftvert rajta 9.1-re, kb. azóta nem talál senkit, mivel az e-mailek között keres. Ismerőseim is befrissítették, náluk nincs ilyen probléma.
A beállításokat nem bántottam. Hogy lehet visszaállítani, hogy a kontakt listában keressen, ha felülre beírok valamit és ne az e-mailjeim között keresse a telefonszámokat?
2015. okt. 27. 09:31
2/3 anonim válasza:
Beállítások -> Általános -> Spotlight keresés menüben ki-bekapcsolhatod, hogy milyen alkalmazás adataiban keresgélhessen. Kapcsold ki a Mail alkalmazást a listában (meg amiben még nem akarod, hogy keressen), szerintem ez megoldja.
3/3 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, a kontaktokban a csoportoknál véletlen megnyomtam az "összes kontakt elrejtése" feliratot...:D
Köszi a segítséget azért :)
Elsőnek: kinek mi a szar... én személy szerint szeretem :)
2015. okt. 30. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!