Lefagyott az iphone 5s-em. Semmire sem reagál. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesn lefagyott próbáltam számítógépen keresztűl újra indítani de nem reagál. Kikapcsolni is próbáltam a lezáró gombbal és a főgombbal de arra sem reagál és már nem tudom, hogy mit csináljak!?2015. okt. 26. 17:52
1/5 anonim válasza:
Tényleg ez is letud fagyni? Pedig azt irják itt hogy ez tökéletes.
2/5 anonim válasza:
Pedig tényleg azt szajkózzák habzó szájjal, hogy az "Ájfóón az tökéletes, nem fagy le, hibátlan és jobb mint az android". Hát mégse, milyen kár, hogy még az akksit se lehet kivenni, de nem baj, megéri azt a 130 ezret. :)
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
home gomb és a kikapcsológomb nyomva tartása legalább 8 mp-ig, azaz addig amig nem jelenik meg az almalogó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!