Melyik a jobb htc hd2 vagy iphone 3gs?
Figyelt kérdés
és miért ezt is írjátok le2010. márc. 17. 17:35
1/4 anonim válasza:
A legtöbben ajjfón-t fognak mondani, de csak azért, mert az a divat.
Egy HTC HD2 sokkal jobb.
Hogy miért?
Inkább nézz körül itt:
Esetleg mobilarena.hu-n is megnézheted, ott is csak dicsérik, és youtube-on sem hallottam még rossz szót róla.
2/4 anonim válasza:
Ja és hogy miért jobb?
Nem hasonlítom össze a kettőt, mások már megtették:
Ajjfón nekem már csak azért sem kéne, mert mindenkinek az van, meg alapból nem bírom az ajjfónt úgy ahogy van.
3/4 anonim válasza:
attól függ mire akarod használi. htc az a windows mobile miatt előnyösebb, ha sokat vagy windowsos környezetben úgy, hogy tényleg szinkronizálnod kell a telót a géppel napi szinten. ha felhasználói élmény a lényeg, akkor iphone.
4/4 adam2001 válasza:
Tudom, hogy ez egy régi kérdés, és az előző válaszolónak mondanám: Erre a telefonra fellehet rakni: Android, WP7..
Csak egy kis tudás kell hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!