Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IOS 9.1 alatt miért nem...

IOS 9.1 alatt miért nem működik a zenelejátszás USB-n keresztül támogatott autó hifikre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Amióta felfrissítettem 9.1-re az iPhone 5C-met nem működik az autós dock funkció. Korábban amikor a 2012-es Honda Civic-em gyári fejegységéhez csatlakoztattam az iPhoneomat a gyári Apple USB kábellel, akkor át tudtam játszani a zenét. Sőt még a Spotify és az Apple Music is továbbította az album artwork-öt, a szám címét és az album címét. Ez legutoljára a 9.0.2-vel is működött! A 9.1-es frissítés óta nincs hang, felsimeri, hogy egy “iPod”-ot csatlakoztattam (iPhone belső iPod mód-ja), de nem lát semmilyen tartalmat. Valaki tud erre valamilyen megoldást? Vagy fogjam magam és downgradel-jek amíg lehet vissza 9.0.2-re?

#iPhone #IOS #autóhifi #iPhone zene lejátszás
2015. okt. 26. 11:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!