Samsung s4 típusú telefon akkumulátora 6 órát bír. A töltöttségi értéknél a google (play áruház) szolgáltatás 47% mutat és nagyon melegszik a telefon. Sajnos nem tudom kikapcsolni az alkalmazást. Mit kell tenni a normális üzem visszaállításához?
5.0 van már rajta?
nekem is volt s4-em, ez széria betegség, hogy melegednek nagyon, igazából nem kell vele foglalkozni, mert kárt nem tesz benne utána olvastam.
viszont a 6 óra az már bajnak számít, az akku valószínűleg cella zárlatos.
nekem ugyan ez volt, hogy egyre kevesebb volt az üzem idő, majd a végén a gyári akku úgy felpúposodott, hogy lenyomta a hátlapot.
ha gondolod küldök róla képet, nem semmi látvány az biztos :D
ja és nekem az 5.0 oldotta meg a problémát, miután vettem bele egy új akkut, és megjött az 5.0 már nem voltak ilyen problémáim, hogy nagyon melegedne.
viszont a 360 security alkalmazást mindenképp ajánlom, hogy rakd fel.
az bezár minden alkalmazást, ami meríti az akkut, plusz kipucolja a RAM-ot, és a felesleges maradvány fájlokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!