Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van erre megoldás androidon?

Hecvid kérdése:

Van erre megoldás androidon?

Figyelt kérdés

Van egy pár alkalmazásom, amiket szeretnék, ha futnának a háttérben pl. chat vagy levelező alkalmazás, hogy azonnal tudjak róla, ha üzenetet kapok. Ez alapjába véve elvileg meg is van oldva, néhány alkalmazás folyamatos értesítést is kirak, csak hogy ne állhasson le (ezeket hogy ne zavarjon, az alkalmazás kezelőben elrejtem).

A probléma az, hogy a telefon (Samsung Galaxy S5 Android: 5.0) néha fogja magát és úgy dönt, hogy akkor ő leállítja.

Tudom, hogy ez azért van, mert adott esetben pl. szükség van RAM-ra, de nem lehet valahogy, akár valami alkalmazással beállítani, hogy általam kiválasztott háttérben futó alkalmazások ne álljanak le, vagy újrainduljanak, ha leálltak?

2015. okt. 25. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld kikapcsolni a háttérből azokat az alkalmazásokat amik eszik a ramot viszont nem használod őket,ez segíthet.
2015. nov. 16. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Na igen, ez egy jó ötlet, csak sajnos ebben az esetben annyira nem segít, mert az olyan appokat, amik a háttérben futnak úgy, hogy én azt nem akarom, azok leginkább a gyárilag telepített, de nem a telefonhoz (samsunghoz) tartozó alkalmazások. Na most én ezeket az alkalmazásokat már letakarítottam a telefonról.

(Azt elfelejtettem írni, hogy rootolt)

2015. nov. 17. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj kicsit szanálni higy mire van tényleg szükséged és mire nem mert más megoldást nagyon nem látok.
2015. nov. 19. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Megoldva!!!

"RAM Manager" és "Memory Locker" alkalmazások segítségével

2015. nov. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!