Lefagyott, de nem tudom levenni a hátlapot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy a5. Már kb. 15-20 perce nem reagál semmire. Nem kapcsolt ki, leállt a képernyő és azóta semmi.2015. okt. 24. 19:55
1/9 anonim válasza:
Próbáld nyomva tartani a bekapcsoló gombot
2/9 A kérdező kommentje:
próbáltam, de akkor se.
2015. okt. 24. 20:38
4/9 A kérdező kommentje:
A képernyőjével együtt minden lefagyott. Nem csinál semmit, ki se kapcsolt, lassan 2 órája ugyanúgy van a képernyője és hiába nyomok akármit akkor se történik semmi. Így nem tudok bemenni a beállításokba se. De azért köszönöm!
2015. okt. 24. 21:55
5/9 anonim válasza:
Nem kell bemenni sehova. Power és hangerő Le gombokat kell nyomni egyszerre, legalább 7 másodpercig.
6/9 anonim válasza:
Pont ugyanilyen volt az ismerősöm A5-jén.
2 nap múlva lett jó neki
7/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam többször is. De nem volt jó
Nagyon remélem hogy nekem is jó lesz hétfőig, ha nem akkor szerviz. :/
2015. okt. 24. 22:19
8/9 A kérdező kommentje:
Jó lett! Amit utolsó előtti mondott próbáltam többször, és jó lett! Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. okt. 24. 22:58
9/9 anonim válasza:
Nekem Xperia Z- vel volt ugyanez, az ébresztőóra meg folyamatosan ment 2 órája... a kikapcsol és hangerő fel gomb lett nálam jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!