Samsung Galaxy S5 vagy LG G3?
Figyelt kérdés
ha tudtok hasonló áron ezektől jobb telót, azt is szívesen meghallgatom:)2015. okt. 23. 18:36
1/5 kistigris99 válasza:
Szerintem LG G3.
De engem zavarnak a mikrolaggok a rendszerben, ha ettől eltudsz tekinteni akkor ajánlom a G3-t
3/5 hubeyka válasza:
nekem LG G3-am van és egy idő után lelassul,ugyan ez a helyzet az S5-el is,sőt az S5-nél még hamarabb jelentkeznek a laggok. Ha megbízható telót akarsz,ami nem fagy le meg nem laggol akkor minimum egy iPhone 5 vagy 5s,de ha mindenféleképpen droidos telót akarsz,akkor Google Nexus 5,báttyámnak ilyen van és még soha nem fagyott le és mindig megkapja a legújabb droid frissítéseket :)
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen a G3, önmagában is sokkal jobb, viszont mégis olcsóbb a 32 gigás változat is!
5/5 anonim válasza:
nekem is s5 van. teljesen jó telefon. semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!