Szerintetek melyik a legjobb windows telefon? (lent)
Én egyáltalán nem értek a telefonokhoz, viszont inkább windows os telefont szeretnék mint androidost.
Melyik a legjobb windows telefon? Kb. Mennyibe kerül?
A válaszokat előre is köszi! :)
13/L
a legjobb a lumia 930-as kb 100ezerért, vagy a mos bejelentett 950-es de annak még nincs ára.
Inkább azt mond, hogy mennyi pénzért tudsz nézni telefont, és ahhoz meg lehet mondani, hogy melyik a legjobb.
Esetleg 735, kb azonos tudással:
WP tulaj vagyok én is, és szeretem, hogy sokkal stabilabb, mint a droid, WP-ből már az alsó és középkategóriás telefonok is gördülékenyen futnak, nem lassulnak be, míg droidból erre néha a felső kategória sem képes.
____DE____
nem tudom, hogy neked kérdező mennyire fontosak az olyan appok, amik manapság nagyon divatosak (snapchat, instagram, és hasonlók), mivel a WP ezen a téren le van maradva. Van ami egyáltalán nem érhet el hozzá, van amihez valaki készített klienst, ami vagy működik vagy nem, általában nem tudja az összes képességet amit a gyári cucc droidon tud.
Mivel nekem csak web böngésző, FB messenger, és skype kell, ezért imádom a WP-t, de ha ezek a programok neked fontosak (és az életkorod alapján úgy gondolom, hogy azok lehetnek), akkor a droid jobb választás.
Ez egyébként szinte mindenre igaz, nem csak a közösségi média cuccokra, iOS-re és Andoridra szite minden megjelenik, WP-re viszont sokkal kevesebb dolog van
Nekem csak a messenger lenne fontos:)
Instagrammom nincsen, a snapchatről meg csak hallottam de nem igazán érdekel:)
Csak legyen messenger, meg esetleg néhány játék:D
Köszi a válaszokat!:)
Ebben az árkategóriában Lumia 735.
Viszont: érkezik a 950 és a 950XL, amelyek szó szerint brutális erőgépek lesznek, Windows 10-zel. Nagyon úgy néz ki, hogy a redmondi óriás ezúttal nem sz*rral gurigázik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!