Hol tudom beállítani samsung diva-n az üzenetjelző hangot?
Már mindenhol kerestem,de nem találom,pedig a felhasználási könyvet is elolvastam.
e.is.kösz
Bár nem dívám van, de nekem is érintőképernyős samsungom van. Remélem megegyezik az enyémmel.
Szóval: menü - beállítások - telefonprofilok - kiválasztod amilyened van( normál,stb..)- mellette a jobbra nyílra rákatt - és a jobb felső sarokban ott lesz hogy bejövőhívás, azt legördíted és ott lesz az új üzenet. És máris az üzenethez tartozó csengést állíthatod be.
Vagy a másik tippem: hogy a saját fájlokban kikeresed azt a zenét amit üzenetjelzőnek akarsz,lejátszod, majd lesz egy olyan gomb a sarokban, hogy " beállít,mint.." és a választhatók közül jelzőhangra menj rá. És kész is.
Remélem világos és remélem sikerül is.
Első válaszoló vagyok!
Szóval belemész az ébresztőbe, beállítod az időt, alatta ott vannak hogy ismétlés mikor legyen, szundi, stb.. és a mentés gomb mellett van egy olyan,hogy: Adatok beállítás, na arra katt! ez a menüpont alatt lehet beállítani a jelzés típusát,jelzőhangot (ide már saját mp3at is kiválaszthatsz), jelzés hangereje. És ment. Nálam ennyi. Remélem menni fog.:)
Köszi!
Sikerült!
Csak 3 szundit lehet állítani?
Én reggel van hogy 6x is lenyomtam az előző telomat :D
Első vagyok megint!
Mint már mondtam nem dívám van, és nálam a szundi ismétlését be lehet állítani, egyszer, kétszer, háromszor, ötször, és tízszer. :)
Ebben az ügyben nem nagyon tudok akkor neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!