Létezik 9 mpx-eles érintőképernyős teló?
csak 8 mpixeleseket tudok, de az sok van:
-samsung omnia 2.
-sony ericsson Satio
kb ennyi
húú,aztadeklafa :) tök jól néz ki :) bárcsak több ballagásom is lenne :D Amúgy annyit tudok még róla,hogy ennek a telónak az a lényege,hogy kamera helyett si van,tehát kvázi nem kell hozzá fényképezőgép,ezért találták ki. (de ezt mondjuk gondolhattuk a 9pixes kameráról :D)
Nem tudom,eddig mindegyik teló tetszik :) (amúgy annyira nem szeretem az ajándékokat,mert sose tudhatod,h tetszeni fog-e [vagy 5-8 évig]) :) köszi minden hsz-t :)
Egy mobilba szerelt fényképezőgép sosem lesz olyan, mint egy bármilyen fényképezőgép.
És a megapixel csak parasztvakítás, pont az ilyen hozzá nemértőknek találták ki, hogy húúú 9 megapixel, akkor ez de szép fényképeket csinál majd...
Gratulálok az első hsz-nek! Pff annyira értesz a mobilokhoz mint én a hangyákhoz :( Omnia 2- 5mpx
Satio - 12 mpx!
Nekem ez tetszik nagyon: Sony Ericsson Vivaz. De 8 megapixeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!