A BlackBerry Storm 9530 vagy az iPhone a jobb? Melyik, miért?
Figyelt kérdés
+Nem tudtok egy magyar BlackBerry-s fórumot?2010. márc. 16. 16:56
21/22 anonim válasza:
Az IPhone-t egyátalán nem ajánlom.:)
Volt szerencsém eggyel és egy idő után az volt,hogy az aksija 2 napig bírta..a végén minden este tölteni kellett...
Most blackberry-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az aksija sokáig bírja és szerintem könnyebb használni.:)
22/22 anonim válasza:
Ez igaz, nekem BlackBerry 8900-am van 1 éve és nem hazudok, még mindig másfél hétig bírja az aksija :) 1 hétig, ha sokat telefonálok vele. A játék viszont nagyon meríti. Szerintem a wifi ma már nagyon fontos, ezért ajánlom csak az iphone-t. Egyébként a BB sokkal szebb és masszívabb telefon, nem olyan unalmas egyszerű, mintha csak egy kijelzőt tartanál a kezedben. De ha megteheted hogy Storm2-t veszel, amiben már wifi is van, akkor ajánlanám azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!