70ezertől 90ezerig okostelefonok?
Figyelt kérdés
Nem sokára szeretnék venni egy új telefont, és nem tudom melyiket érné meg legjobban. Ki is néztem a Huawei P8 Lite-ot, ami nem is lenne rossz, csak félek az aksi idejétől, hogy gyorsan lemerülne,mert a 2200mAh nem valami bíztató az 5"-hez meg a HD kijelzőhöz. Amit még érdekesebbnek találtam az a Lumia 640XL Lte, ez jobban csak az aksija miatt.(Nem kellenek a WP szarozások) Gondolom lejött, hogy nekem az aksi idő az egyik főpont, a telefonnál. Tehát azért minimum bírjon ki egy napot intenzív használattal, töltés nélkül. Egyébként Mediamarktban fogom megvenni, tehát csak új jöhet szóba.2015. okt. 16. 20:56
11/17 anonim válasza:
Mind a kettő jó döntés. Én P8 lite-ot használok, aksi időről annyit hogy ha egész nap mobil neten van és elég sokat nyomkodom akkor reggeé 7től délután 3ig kibírja úgy hogy kb 20% marad. Nagyon jó kis telefon ajánlom neked.
Nokia 640 XL LTE-t én is nézegettem anno de nem volt a szolgáltatónál. Aksi időben szerintem veri a Huawei-t de lehet hogy alkalmazások terén nem leszel vele megelégedve. Helyedbe megvárnám hogy kiadják a win10et mobilra és ha azzal javulnak a applikációk száma és minősége WP-re akkor amellett döntenék.
12/17 anonim válasza:
Eset már le párszor 1x rá eset a sulyzóra is pont kijelzövel de csak az oldalán benyomodott a müanyag pattogott már járólapon is
13/17 anonim válasza:
Kedves Gyúrós! 630-ból van 512MB-os és 1GB-os is. Viszont amíg a te drágalátos androidod 1,5 meg 2GB RAM-mal tud (nagyjából) akadásmentesen futni, addig a WP a leggyengébb hardveren is megy, mint a mérgezett egér.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de azért ha lehet ne itt veszekedjetek:) Samsungon igazság szerint nem is gondolkozok, mivel se dizájnban se hardverben nem tetszik, szinte egyik se, amelyik tetszene, az meg túl van árazva. A 640 XL-ben meg attól félek, hogy 1-2 év és elég gyengének fog számítani a hardvere, már csak a snapdragon 400 miatt is :s Amúgy meg, ha valakinek van Huaweije vagy Lumiája nyugodtan írhat tapasztalatokat vagy tippeket:)
2015. okt. 17. 00:01
15/17 anonim válasza:
Kérdező,Nokiát vegyél olcsóbb és jobb is mind az androidok ha van türelmed akkor megvárod míg a Nokia 1520nak lemegy az ára,az felveszi a versenyt az s6-ál is. Lumiák hangosabbak és sokkal jobb hangminőségük van. Egy baj,hogy a hátlapot nehéz levenni róla. Ha nem olvastad volnavel akkorbl leírom,hogy az osztálytársam a 630-at erőböl nekidobta avszekrenynek és semmi baja se lett. Samsungokat mar dobhattad volna ki.
16/17 anonim válasza:
A Lumiának lehet, hogy gyengébb a hardvere, de a WP nem igényli az erős hardvert, tehát még évek múlva is gyors lesz, amíg egy android ennyi idő alatt már elindulni alig fog.
17/17 anonim válasza:
#11es vagyok. Ha P8 Lite-al kapcsolatos kérdésed van írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!