Szerinted? Sony w910i vagy LG kc550?
2010. márc. 16. 15:05
1/9 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés, Ha szórakozni, zenélni akarsz vele, akkor sony. Ha fényképezős vagy inkább akkor LG. :)
2/9 anonim válasza:
a sonyt ne, pont ilyenem van, folyton kikapcsol és a szervíz nem ismeri el
4/9 anonim válasza:
sonyt neee, foleg ne ezt a tipust. Ilyenem van, alig varom, h lecsereljem, utalom, utalom, utalom
5/9 anonim válasza:
lg-nél viszont sokkal jobb.4 napot használtam,utána eladtam.semmit nem tud.
6/9 anonim válasza:
Mondom hogy sonyt ne, minden ismerősömnek akinek ez a típus van azt csinálja hogy rezeg egyet és újraindul
7/9 anonim válasza:
nekem meg tökéletesen működik.Ha nem lennétek pudingák szoftvertfrissíteni(kb 10 perc)akkor ne csodálkozzatok ha nem jó.
8/9 anonim válasza:
Én az SE-t választanám. Kifogástalan a minősége, nálam még soha nem ment tönkre egy sem, az LG-kkel pedig szokott lennin probléma. Szerintem az LG másban nagyon jó, de a telefonok valahogy nem jönnek össze nekik.
9/9 anonim válasza:
12:41, ne zavarjon hogy 3x lett frissítve a gyár által és nem jó, és ne mondd nekem hogy egy normális telefonhoz hozzá kell nyúlni... sem a nokiám sem a motorolám soha nem kellett sem szervízbe vinni sem frissíteni és a motorola nem is lötyögött mint mondjuk egy negyede annyi idős w300i, mert a SE nem tud telefont gyártani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!