Melyik telefont vegyek meg?
Figyelt kérdés
Iphone 4, Sony Xperia e4, Lenovo a536, Gigabyte Gsmart arty a3, vagy milyen telefont ajánlatok 30-40 ezer árkategóriában?2015. okt. 15. 15:11
13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom... nekem az egyik barátom azt mondta h a WP-ja 1 hét alatt tönkrement...
2015. okt. 19. 16:01
14/16 A kérdező kommentje:
Most találtam az LG Spriritet! Elég jónak tűnik! Jó telefon? (Tudom h nincs rajta értesítési led, azt app-al megoldom és h nincs rajta fényérzékelő, ez meg nem érdekel annyira, eddig se használtam)
2015. okt. 19. 16:05
15/16 anonim válasza:
Lehet, hogy az a barátod kifogott esetleg egy hibás darabot, a Lumiák nagyon jók!
Azt pedig a Mobilvarázs-ból ajánlom, a legolcsóbb normális webáruház! Amit belinkeltél, a GSM Home oldalát, illetve a GSM Vonalt, ezt a kettőt nagyon nem ajánlom, messziről kerüld el! A legolcsóbbak, de olyanok is, nagyon fukarak! (Se magyar nyelvű menü alapáron, se gyári csomagolás, és a hálózati töltőn kívül mást nem is adnak hozzá!)
16/16 A kérdező kommentje:
Eddig a Lumia 640 (dual) áll nyerésre
2015. okt. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!