Miért nem állítja be az iTunes jól a zenéket iPhoneon szinkronizáláskor?
Figyelt kérdés
Néhány zenét nem az elejéről szeretnék kezdeni, ezt beállítottam az iTunesban a zene infójára kattintva, de az iPhoneomon mégis elölről kezdi, pedig szinkronizáltam.2015. okt. 14. 20:48
1/8 anonim válasza:
Talán mert az "ájfon" egy kalap szar amit ostoba amerikaiaknak csináltak?
2/8 A kérdező kommentje:
Haha kezdjek el az android hibáival dobálózni? Arról váltottam, és sose váltanék vissza...mellesleg iPhone nélkül android nem létezne.
2015. okt. 14. 21:37
5/8 anonim válasza:
Az iphone meg ezek kalap szarok csak sokan nem veszik észre.Mondjuk én is elfogadnék 1et.. Hogy eladhassam a magadfajtának.. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Szeritnem mindenki el tudja dönteni, mi kell neki. Szerinted viccből váltottam át? Mellesleg itt senkit nem zavar hogy elhangzott egy kerdés?
2015. okt. 14. 22:24
7/8 anonim válasza:
nem foglalkozz ezekkel a szerencsetlen csorokkal
Nezd meg ezt a videot, igy csinaltad?
https://www.youtube.com/watch?v=XQQ_9bRzlns
Ha nem, akkor probald igy.
Ha igen es nem muxik, akkor indits mindent ujra (gepet, telot) es probald megint.
Ha megint nem sikerul, akkor tolts le a gepre valami ingyenes audio szerkesztot, amivel megvagod a zenet es ujra behuzod az iTunes konyvtarba es sync.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem jelenik meg a beállítás importálása után sem a "create mp3 version". Újra is indítottam. De amúgy maga az iTunes sem jegyzi meg a beállított kezdőpontot. És persze a vágást meg tudnám csinálni, csak marhára nincs kedvem ennyi zenével ezt megtenni...
2015. okt. 15. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!