Random mód működő kamera?
Nokia Lumia 930-as telefonomon egyszer működik a kamera, egyszer nem. Van, hogy elindítom és egyszerűen nem jelenik meg a kép, kilép, vagy hibaüzenetet ír ki. Ilyenkor volt hogy egy frissítés, vagy egy újraindítás megoldotta a problémát, de az esetek többségében bármit csinálok nem működik. Majd pár óra múlva ( érdekes mód mindig este) újból kipróbálom a kamerát és működik! Lefekszem aludni, hozzá sem nyúlok a telefonhoz, és reggel újból nem működik!
Valami ötlet, hogy miért lehet ez?
Mindkettő.
És már semmi logikát nem találok benne, hogy épp miért működik.
Amit próbáltam:
- hátha egy app okozza, így leszedtem az összes kamera használó appot, de semmi. Egyszer működik, egyszer nem.
- Teljes gyári visszaállítás - semmi.
- újraindítás, frissítés, van hogy. Bevált, van hogy nem.
- tegnap kikapcsoltam a jelszókérést, utána működött. Most működik, úgy is hogy visszaraktam a jelszót. Kíváncsi vagyok meddig lesz jó.
Volt hogy hetekig nem működött, aztán meg igen. Most pár napja teljesen random. Bár lehet hogy korábban is ilyen volt csak nem tűnt fel.
A garancia még érvényes. Csak nem tudom mit fognak kezdeni vele, ha ott épp működik? Meg nem e csak ront rajta ha hozzápiszkálnak.
Amúgy ma délután felraktam töltőre, kipróbálom, nem működik. Feltölt 100%-ra, újból próba, működik...
De tegnap egész nap jó volt, 20% alatti aksival is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!