Iphone 6 £1 angliai lakosoknak. Mennyire igaz ez a hír?
Minden napblátok ilyen hírt. Olvastam is, egy újságíró írta, hogy nem hitte ezt el ezért kipróbálta, majd pár napra megkapta postán a telefont. Még itt angliába a híradóban is mondták. Gondoltam már kipróbálom énis. 1 font nem vág földhöz. (Véletlen a postcode-om rosszul irtam elsonek es levonta a pénzt ezért rendelhettem megint.) Tudom sokan hülyének tartatok most, mert elküldtem stb.. de próba szerencse. Ha nem jón meg akkor se érdekel.
Valami olyasmit írtak hogy a brit lakosoknak valamilyen részvény akármi van és ezért adják több mint 99%-al olcsóbban.
Több féle is van. Facebook-on is olvastam erről és írták többen, hogy "addig vegyétek míg van, mert igaz"
Meg írták hogy ők meg is kapták stb.
Most jott ki a 6S, vagyis a 6 mar "reginek" szamit, ezert siman el tudom kepzelni, hogy igaz a hir.
Bar nem Angliaban, de kulfoldon elek es itt is vannak neha hajmereszto akciok. Az egyik mobilszolgaltato 300 dollart ad ajandekba, ha a konkurencia szolgaltatotol atmesz hozzajuk. $300 talalt penz! Meg a TVben is fizettek reklamidot, amiben ezt hirdetik.
Mindegy én kifizettem. Ha benyelik akkor egészségükre :D
Amúgy is samsungos vagyok de az appletol sem zárkózom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!