Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dual simes telefonnál azt...

Rollka27 kérdése:

Dual simes telefonnál azt szeretném, hogyvaz egyik sim az csak mobilnet legyen, a másik pedig a számaom, a kérdés! Működik a net rajta akadájtalanul?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 06:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mi értelme lenne? Vegyél két Sim-et. Dupla ár .
2015. okt. 12. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha két simet használsz, akkor természetesen be lehet állitani, hogy egyik simmel menjen a net, a másikon pedig a beszélgetés
2015. okt. 12. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont ezért van dual simes, mert az a kártyám, amit eddig használtam az flottás és nem engedik rá a mobilnetet. Nekem ez van megadva 1. SIM-nek, másodiknak meg vettem mobilnetet ez a 2.SIM. A telefonba be tudod állítani, hogy csak a 2. SIM-el engedje a netezést.

Sőt nekem míg nem volt kicserélve a telefonálós sim-em nano méretűre és nem vettem mobilnetet, addig ezt a telót amolyan mini tabletként használtam wifivel.

Nokia Lumia 730-som van és nagyon szeretem.

2015. okt. 12. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:

"Vegyél két Sim-et. Dupla ár ."

Nem feltétlenül dupla ár. Mobilos csomagokhoz egyes szolgáltatóknál csak pár 100MB net jár, és lehet jobban jársz egy olcsó díjcsomag+több GB net párosítással, mint egy drága díjcsomaggal.

2015. okt. 12. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!