Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone használók! Hogy vagytok...

Iphone használók! Hogy vagytok megelégedve az iphone 5s-el illetve a 6-al?

Figyelt kérdés
Most akarok vásárolni iphonet, még nemtudom hogy 6-ot vagy 5set vegyek.A kérdés fent adott illetve az 5s-et még érdemes e megvenni?

2015. okt. 11. 21:01
 1/7 anonim válasza:
Apának Iphone 6 és Iphone 6 plus-a is volt, nekem meg most Iphone 5s van. Az Iphone 6 mérföldkövekkel jobban megéri. Gyönyörű képeket csinál és gyorsabb. Az Iphone 5s is szép képeket csinál, meg gyors, de az Iphone 6 az jobb...:)
2015. okt. 11. 21:18
 2/7 anonim válasza:
1#: Az Iphone 5s néha kidobál az oldalakról, az Iphone 6-al nincs ilyen probléma...:)
2015. okt. 11. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagy iPhone ellenes voltam régen, 1994 óta van mobilom, de az iPhone 6 a legjobb telefon, ami volt több nekem több mint 20 év alatt, pedig volt egy pár.
2015. okt. 11. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget :) Aszthittem hogy az iphone 5s majdnem olyan jó :S
2015. okt. 11. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
igazából jó, nekem is mind2 volt, viszont ami nagyon nagy különbség, hogy a 6-nak egészen jó az üzemideje. 5S-el simán spóroltam pl. mobilnettel, hogy amikor nem használtam, 2G-re állítottam a telót. most ez 6-nál már nem is gond, állandóan LTE-n használom. meg ugye nekem bejön a 60 fps-es videófelvétel is, főleg mivel fér is a 64 gigára :D egyedül az ára az, amit én sosem fogok megemészteni, hogy ennyit kiadtam egy telóért, de használni jó :D
2015. okt. 11. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
iPhone 6 tulaj vagyok lassan egy hónapja,androidról váltottam és eszméletlen nagyon jó ez a telefon.
2015. okt. 12. 05:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha meg tudod fizetni a 6-ot, akkor ne vegyél 5S-t. Kicsi a kijelzője, mégis alig bír egy napot az akksi. De stabilnak stabil, gyorsnak gyors, igazi időtálló telefon, főleg az androidos szutykokhoz képest.
2015. okt. 12. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!