Miért leszek elérhető Facebookon ha használom a telefonomat?
Figyelt kérdés
Ha használom a telefonomat, akkor a Messenger mindig beléptet automatikusan..Mármint, az mindig bevan jelentkezve, de ha például megnézem a telefonomon az időt, vagy játszok, vagy valami.. Akkor mindig azt írja ki, hogy elérhető vagyok. Akkor is, ha rá sem megyek a Messengerre. Miért van ez? Engem nagyon zavar.2015. okt. 11. 14:08
1/6 dirtboy válasza:
kapcsold ki a chat-et és akkor nem leszel elérhető akkor sem ha nyomkodod a telót
2/6 A kérdező kommentje:
Hol kapcsoljam ki a chatet? Facebookon vagy messengeren?
2015. okt. 11. 14:16
3/6 adam13192 válasza:
Azért mert a facebook érzékeli, ha úgymond telefonnal érintkezel, ez azért jó, mert ha valaki éppen írni akar neked, látja hogy pont online vagy, akkor ír, mert akkor tudja hogy észreveszed egyből, és vissza írsz, ami tényleg így van, mert ha éppen csinálsz valamit a telefonodon akkor egyből látod ha írnak, és legnagyobb eséllyel vissza írsz neki. De ha vannak opciók. Például ha nem akarod h valaki lássa hogy fenn vagy, beállítod h ne csak ő ne lássa ha online vagy, vagy globális szinten is meglehet ezt tenni.
4/6 A kérdező kommentje:
De ezt csak 1 hete csinálja így kb.
Eddig nem csinálta ezt, hogy telefonon csináltam bármit is, akkor elérhetővé tett.
2015. okt. 11. 14:24
5/6 dirtboy válasza:
facbookm alkalmazásban is jó ha kikapcsolod,egyébként meg haver telóján tesztelheted mikor mit ír nála
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, úgy szoktam. :)
2015. okt. 11. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!