Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vane gy őrült ötletem, szerint...

Vane gy őrült ötletem, szerintetek kivitelezhető?

Figyelt kérdés
Van egy lg gpad 8.3 as tabletem (rootolt) ezen akorak gta sa t játszani, kilőni a képet slimportal tvre és hogy ne legyen olyan egyszerű még ps3 kontroller akorom irányítani, szerintetek működhet vagy kár vele foglalkozni? És ha igen van valami tippetek?

2015. okt. 11. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Tippunk csak annyi van hogy ez orultseg.
2015. okt. 11. 03:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Te aztán tudod, hogyan kell összehozni az egyszerű irányítást és az igazi játékélményt! :D Összekapcsolni persze össze lehet őket, de az már más dolog, hogy működne is-e együtt az egész, nem lehet tudni, a gyakorlatban előtted szerintem még senki nem próbálta! Sőt, szinte biztos, hogy elméletben is te vagy az első! :D
2015. okt. 11. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. okt. 11. 12:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Most ilyesmit próbalok én is összehozni ps3 kontroller irányítani a tabletet és kilőni a képet tv re tulajdonképpen ps2 nek akarom használni a tabletet a nyaraláson (az erejét kb olyannak saccolom) és sd kártyára kirakni pár játékot meg emulatorokkal kisérletezek természetesen rootolt készülékkel :) majd irok a tapasztalatokról
2015. okt. 12. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Megjöttek a kábelek külön működnek (képkilövés irányítás) ha viszont a slimportba rakom az otg kábelt úgy nem megy :( valakinek van ötlete? Most úgy próbálgatom hogy a kontrollert a telefonomba dugom és bluetooth on próbálom irányítáne sajnos kévés sikerrel :(
2015. okt. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!