Androidos telefonomon állandóan megjelenik egy reklámblokk legfelül, illetve van, hogy csak úgy bejön egy egész oldalt beborító reklám, amit ki lehet x-elni a bal felső sarokban!
Szóval teljesen olyan, mint amik alkalmazáson belül megjelennek, de ez a kezdőlapon, vagy az albumban, vagy akárhol ahol éppen vagyok! Próbáltam már 1000 féle vírusirtót, de soha nem talált semmilyen veszélyforrást
Talán letöltöttél egy alkalmazást ami ezt csinálja. Azt kéne kitörölni.
2015. okt. 11. 00:25
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nekem is eszembe jutott, de nem tudom melyik alkalmazás okozhatja ezeket a problémákat!
2015. okt. 11. 00:29
3/7 Norbi658441 válasza:
Legtisztább dolog,ha csinálsz egy gyári beállítások visszaállítását.(ezt csak akkor ajnálom,ha emlékszel a fiókodra,esetleg fontosabb dolgaid vannak rajta és tudod fejből a jelszót).Ha a játék adataidat is 'menteni' szeretnéd,akkor pakold át a játékaidat a telefon tárhelyére,ezután húzd ki a gépbe az Android fájlon belül a Data/Obb-t.Ha megvan a gyári visszaállítás,akkor visszatelepíted a játékokat és csak azután másolod vissza a fájlokat.
2015. okt. 11. 00:59
4/7 anonim válasza:
Ferjemnek is ez a problemaja. S6-ja van, es sehogy nem lehet torolni ezt sajnos.
2015. okt. 11. 01:13
5/7 anonim válasza:
Ha nem google playről telepítettél valami lopott programot, akkor könnyen előferdülhet, mert tipikusan azok az appok szokták ezt csinálni. Ha van ilyen, akkor azt kellene először törölni. És legközelebb csak a playről telepíteni.
Vagy meglátogattál valami vírusos weboldalt és azt csinálta ezt.
Az egyetlen megoldás a teljes gyári visszaállítás. Ezzel törlődik minden adatod is a telefonról. Szóval a fontos dolgokat mentsd le először.
2015. okt. 11. 11:22
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálok akkor egy gyári visszaállítást, bízok a sikerben! Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 11. 12:23
7/7 anonim válasza:
A playen van adware detector program is elobb azt probalnam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!