Xbox One vagy PS4?

Figyelt kérdés
Jelenleg Xbox 360-om van, főleg ezekkel a játékokkal játszom:FIFA 16,GTA V,Forza,Far Cry 3,4 néha COD és a táncolós Kinect játékok. Az xboxom meg van hackelve(RGH), szóval jó lenne multizni a következő gépemen. Szerintetek melyik konzolt érné meg nekem megvenni? A válaszokat előre is köszönöm! :)

2015. okt. 10. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a paplan...

Konzol és konzol... Neked mi jön be jobban? Azt vedd... Nincs annyira egetrengető különbség... Szerintem boxot, mert jobb a fogása, és eddig is azod volt.

2015. okt. 10. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

PS4. 360 volt nekem is, szóval nem mondhatom, hogy MS vagy Sony fanboy lennék.

Mindössze szerintem a PS4-nek jobbak a szolgáltatásai, illetve több rá az exkluziv cím ami csak PS4-re jön.

Hardveresen más kérdés, van akinek számít, bár annyira egetrengető különbség nincs, ráadásul játékélmény nem is befolyásolja ez a kis különbség.

De ha msot választanék, most is a PS4-re voksolnék, jelenlegi generációban szerintem jobb lett. Kövire ha akar megint kihozhat valamit az MS.

2015. okt. 10. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ps4
2015. okt. 11. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
360 om van,de ha most vennék új konzolt az Ps4 lenne.Nem azért mert rossz az xbox,de szerintem a ps4 ben több a legetőseg és exkluziv játék.
2015. okt. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!