Tényleg ilyen az Android?
2,5éves androidos telóm van,lg opitmus G
már nem kap frissítést kit kat van rajta de ha kapna sem frissíteném mert tuti rosszabb lenne.
én nem rotoltam,full gyári rendszer,elég sok minden van rajta.
akadni néha akad meg akkor is csak pillanatokra,amúgy szépen fut rajta minden.
ma már én sem tudom milyet vennék helyette,én is még a legjobb telókról is olvasok akadásokat de nem hiába hisz a sok parasztvakító hülyeségek igen hardverigényesek.
így amennyit fejlődik annyit bukik is a nagyobb igénybe vételen.
régebbi telefonra meg mint ez is már az az újabb teljesítmény igényesebb rendszert szerintem nem érdemes feltenni,aksit is jobban meríti meg valószínű többet akadna vele mint a mostanival.
más márkák háza táján nem tudom mi a helyzet.
Androidra oda kell figyelni kicsit, jobban avul mint az IOS hisz jóval több hardveren fut jóval kevésbé optimalizált. (viszont a nyíltsága miatt van menekülési út is a downgradel custom firmwarekkel)
Abszolút nem mindegy milyen telefonról, tabletről beszélünk, és igen oda kell rá figyelni hogy ne pakold tele minden hülyeséggel, mert perszeh ogy lassú lesz és lefagy.
Személy szerint jó tapasztalatom van az androiddal, ios a zártsága miatt nem tetszett, viszont el kell ismerni hogy sokkal stabilabb és optimalizáltabb mint az android. (iphonet 4s-t mondjuk félévente kellet újra indítani galax S4 at mondjuk 2 havonta)
Szóval ha valaki nagyon köpködi az androidod ott vagy a készülékben vagy a userben van a hiba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!