Mitől ágyazódhat be egy mobilon egy fotó az mp3-as zenébe?
Figyelt kérdés
Nem először fordul elő, hogy hallgatok mobilon egy zenét, és borítóként egy a telefonon tárolt képet jeleníti meg. Ez önmagában a kisebbik gond, ami igazán bosszantó az az, hogy hiába távolítom el pl. az adott képet a telefonról akkor is azt mutatja. Ha pedig összekötöm géppel, és leellenőrzöm a zenéhez tartozó id3 tag-ot (mp3 tag editorral) ott a gyári lemezborítót látja. Honnan tölti akkor be mégis magának a telefon a fotót még mindig, és miért nem ugyanazt látja mint a számítógép?2015. okt. 7. 04:47
1/3 anonim válasza:
Én ugyanezt a számítógépen figyeltem meg (aimp). A letöltésekből vesz egy random képet.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez így van, de csak akkor ha id3-ban nincs semmilyen kép elmentve. Viszont ha el van mentve a fájlban a megfelelő kép akkor hogy mutathat egy olyan helyette ami ráadásul már nincs is fizikailag sem a gépen, sem a telefonban? Kép ami nem létezik és mégis van:igazi paradoxon.
2015. okt. 7. 10:41
3/3 anonim válasza:
Nekem is van hasonló problémám, de az én telefonom egész egyszerűen olyan képeket használ fel néha amik soha nem voltak a telefonomon és ötletem sincs honnan szedte. Az már csak mellékes szépsége az egésznek hogy át is nevezi néha a számokat, de csak amikor a lejátszóból nyitom meg, így fogalmam sincs néha mit hallgatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!