Melyik érné meg jobban, iphone 6 64 gb vagy iphone 6s 16
gb?
Figyelt kérdés
Iphone 5S-ről váltanék, viszont azt már észrevettem így lassan másfél év használat után, hogy szűkös tud lenni a 16 gb. Természetesen nem szeretnék 4K videókat készíteni, mivel nincs olyan eszközöm, célom, amivel ezt kamatoztatni tudnám. A 6S mellett szól, hogy újabb, és a 2gb ram, valamint az érdekelne még, hogy esetleg egy 50 gb-s iCloud előfizetéssel ki lehetne küszöbölni a 16 gb teló hátrányait? Azért ez a 2 jöhet szóba, mert nem szeretnék ennél drágább telefont, androidot szintén nem szeretnék, természetesen nagyon jó készülékek vannak ott is, de nekem az iOS jött be.
Lényegében mindent leírtál, ami alapján dönteni lehet. Ha aktívan használod a cloud-ot, akkor elég a 16 gb. Ha nem, akkor 64. Amúgy szerintem az almának a k**va anyját, hogy 2015-ben képesek kiadni egy 16 gb-os csúcsmodellt. A 6S jobb, mint a 6, tehát felhőzz. :) Vagy szánd rá azt a +30-at a nagyobbra.
2015. okt. 6. 22:26
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy szánalmas és olcsó húzás volt az apple-től, úgy olvastam, hogy lényegében pár dollár különbség lenne a 32 és 16 gb-s tárhely között... Köszönöm a választ :)
2015. okt. 6. 23:21
3/5 anonim válasza:
Én pont most váltottam 5s-ről 6ra. Én inkább a 64 gigásat választottam mert legalább 2 évre tervezek vele. Mar most kevés a 16 giga akkor mi lesz másfél év múlva.
Kiadsz egy rakat pénzt az új modellért de nem tudod kihasználni.
2015. okt. 7. 06:09
4/5 anonim válasza:
6s 16gb + iCloud...egyértelmű. De szerintem azt a 40 valahány ezret még gyűjds össze és vegyél 64gb os 6S-t.
2015. okt. 7. 11:29
5/5 anonim válasza:
Figyelj, szamold ki.
Mennyit fizetsz havonta az iCloudra 2 ev alatt, es mennyi lenne a nagyobb tarhelyes telo ha 2 eves huseget irsz ala. Egyszeru matek.
Plusz, az iCloudhoz ugye data kell, ami extra koltseg lehet, ellenben ha a vilag vegen vagy egy barlangban es nincs terero de vmi elkepeszto csodat latsz es a 16gig mar be van telve, akkor nem tudod megorokiteni a latvanyt mert nem ered el a cloudot.
En paranoias vagyok amugy is sajat cuccaim online tarolasaval, ugyhogy egyaltalan nem hasznalom a felhot. Tudom hogy rengeteget fotozok, foleg hogy jonnek rokonok latogatni es megyunk kirandulni sokat, igy napokig tavol leszek a geptol (hogy lementsem a fotokat/videokat) ezert a 64est valasztottam. Megmondom oszinten igencsak csabito volt a 128, de az rengeteg GB. Inkabb abbol amit "sporoltam" veszek egy komoly tokok amivel megvedem a 'dragamat'.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!