Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s sokban különbözik a...

Iphone 6s sokban különbözik a sima 6-tól?

Figyelt kérdés

2015. okt. 4. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
kameraja allitolag jobb, de engem is erdekel a valasz, mert sima 6-tal rendelkezem.
2015. okt. 4. 17:37
 2/3 anonim válasza:
2015. okt. 4. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Feleségemnek 6 van, nekem pedig 6s. Gyorsabb maga a telefon, a kamera egyértelműen sokkal jobb. A képernyő oldali kamera magaslatokkal szebb képeket készít, főleg ha kevesebb fény van. ( a képernyő vaku funkciója miatt). Az ujjlenyomat felismerés villámgyors, ami engem kicsit zavar mert így nem tudom a lockscreent megnézni mert azonnal feloldódik a képernyőzár. (Jó lenne ha szoftveresen lehetne késleltetni, viszont az Apple pay használatánál előnyös)

A 3D touch inkább csak egy "tökjóujdonság" nem nagyon használom egyelőre. De lehet csak szokni kell még.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

2015. okt. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!