Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MI a véleményetek a Huawei...

MI a véleményetek a Huawei telefonokról?

Figyelt kérdés
Én régen Nokia rajongó voltam, aztán az okos telefonok terén csak a samsung jöhetett szóba. Most szeretnék vásárolni más telefont mert az S2-öm már nem bírja. néztem pl a Huawei P8 Lite-ot. Baromi jól néz ki, mivel szeretem a szögletes telókat. De nincs adatom egyáltalán a Huaweiről hogy milyen telefonok. HA ilyen tudással Samsungot veszek az eléri a 150000-et

2015. okt. 2. 22:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azért, nem ajánlom a samsungot, mert a családban kettő is volt de egyik se vált be.(galaxy s4,a5)
2015. okt. 3. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, attól is függ, hol vettétek! Ha például nem szolgáltatónál, vagy nem egy jó, megbízható webáruházból, akkor lehet hibás darab!

És ha ugyanonnét mindkettőt, akkor nem csoda, hogy egyformán sz#r! :D

2015. okt. 4. 00:02
 13/15 anonim válasza:
Emagrol rendeltük:)
2015. okt. 4. 11:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Nekem jó ideje Samsungom van, sőt évek óta nyúzom a Samsung S2-t. Az igényeimet teljesen kiszolgálja 8mp-eles kamera gyönyörű fotókat készít sötétben is. Ritkán van olyan(kb egy hónapban egyszer), hogy újraindul és ezután a meglévő töltöttségi szint 10-20 százalékkal esik.Cseréltem akkut benne, de ugyanaz. Valami alsó panelt mondtak, hogy "talán" az lenne a ludas.De már nem panelezek egy Samsung s2-t hanem mást veszek. De amúgy most is tökéletesen működik több éve, sokszor lezuhant, szétesett, sok minden érte és kibírta, sose járt szervizben. Így egy kicsit nehéz is megválni tőle :-)

Persze munkatársaimnál láttam esetet, hogy a vadiúj Samsung A3-at 3-szor vitte vissza javítani és akkor sem működött rendesen. Nem tudom, lehet szerencse kérdése?

2015. okt. 5. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Látom kiemelted a kérdést,akkor már írok is valamit...

Egy feltörekvő gyártóról van szó ami megszorongatja EU-ban a Samsung-ot és az LG-t,Kínában pedig a Xiaomi-t és az OPPO-t.Független telefonokat Honor néven,a szolgáltatóknál pedig Huawei néven vannak jelen de perszer ezek is kaphatóak függetlenül de a Honor-ok általában jobb ár/értékben vannak de abban más a design és olcsóbb az anyaghasználat de azokban szintén Kirin van és EMUI.

Az EMUI az olvasottak alapján viszonylag stabilak és gyorsak.A telefon összeszerelése általában rendben van,a Kirin SoC-okra vannak bőven ROM-ok is(persze nem annyira mint az QS-ra).Mondjuk személyes tapasztalatom nincs vele de jónak tűnnek,most egyenlőre az árazás is rendben van csak ne az legyen mint a többi gyártónál hogy a nagyok között van és az árakat is ahhoz viszonyítják.

2016. ápr. 3. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!