MI a véleményetek a Huawei telefonokról?
Utolsó, attól is függ, hol vettétek! Ha például nem szolgáltatónál, vagy nem egy jó, megbízható webáruházból, akkor lehet hibás darab!
És ha ugyanonnét mindkettőt, akkor nem csoda, hogy egyformán sz#r! :D
Nekem jó ideje Samsungom van, sőt évek óta nyúzom a Samsung S2-t. Az igényeimet teljesen kiszolgálja 8mp-eles kamera gyönyörű fotókat készít sötétben is. Ritkán van olyan(kb egy hónapban egyszer), hogy újraindul és ezután a meglévő töltöttségi szint 10-20 százalékkal esik.Cseréltem akkut benne, de ugyanaz. Valami alsó panelt mondtak, hogy "talán" az lenne a ludas.De már nem panelezek egy Samsung s2-t hanem mást veszek. De amúgy most is tökéletesen működik több éve, sokszor lezuhant, szétesett, sok minden érte és kibírta, sose járt szervizben. Így egy kicsit nehéz is megválni tőle :-)
Persze munkatársaimnál láttam esetet, hogy a vadiúj Samsung A3-at 3-szor vitte vissza javítani és akkor sem működött rendesen. Nem tudom, lehet szerencse kérdése?
Látom kiemelted a kérdést,akkor már írok is valamit...
Egy feltörekvő gyártóról van szó ami megszorongatja EU-ban a Samsung-ot és az LG-t,Kínában pedig a Xiaomi-t és az OPPO-t.Független telefonokat Honor néven,a szolgáltatóknál pedig Huawei néven vannak jelen de perszer ezek is kaphatóak függetlenül de a Honor-ok általában jobb ár/értékben vannak de abban más a design és olcsóbb az anyaghasználat de azokban szintén Kirin van és EMUI.
Az EMUI az olvasottak alapján viszonylag stabilak és gyorsak.A telefon összeszerelése általában rendben van,a Kirin SoC-okra vannak bőven ROM-ok is(persze nem annyira mint az QS-ra).Mondjuk személyes tapasztalatom nincs vele de jónak tűnnek,most egyenlőre az árazás is rendben van csak ne az legyen mint a többi gyártónál hogy a nagyok között van és az árakat is ahhoz viszonyítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!