Hogyan gyorsítsam fel az internetet?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van abból, hogy egyetlen játékot 254 óra alatt akar letölteni, és van amikor azt írja ki hogy hiba törtés a letöltés közben.2015. okt. 2. 15:36
1/15 anonim válasza:
Törölj le felesleges dolgokat, játékokat és minél többen gépeznek a házban annál rosszab lesz a net.Lehet a hálozat a hibája.
3/15 A kérdező kommentje:
Mobilnetről van szó. Eléggé szar amikor kiírja hogy 254 óra maradt vissza és mindig kiírja azt is hogy hiba a letöltés közben.
2015. okt. 2. 15:51
4/15 A kérdező kommentje:
Max.:32kb/s
2015. okt. 2. 15:52
5/15 anonim válasza:
A szolgáltatód korlátoz, tehát nem értem, mit akarsz. Fizess be másik csomagra és adnak több gigabájtot.
6/15 A kérdező kommentje:
Idefigyelj te Zoligyerek (ez vicces), mért fízetnék annak a büdös szolgáltatónak ha csak 3GB ot tud adni ami nekem 1 napig tart. Nem képzeled, hogy mindennap 3000 reket fogok fízetni úgye?
2015. okt. 2. 21:39
7/15 anonim válasza:
Ha nem elég nekem a 3 gb, akkor fizess elő másik netre, amelyik gyorsabb, nincs más megoldás
9/15 A kérdező kommentje:
Ha akarnák fizetni akkor se tudnák mert nekik ez a max., ez a legnagyobb internet csomaguk. Nincs valami alkalmazás ami felgyorsítja?
2015. okt. 3. 11:50
10/15 anonim válasza:
Nincs.Amúgy miért nem váltasz akkor szolgáltatót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!