Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire éri meg windows...

Mennyire éri meg windows phone-t venni?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy windows phoneon. Hogy miért? A mostani androidos telóm dögledezik, pl. wifire nem csatlakozik rendesen, lassú mint a dög, pedig nincs rajta vírus... És új kéne. Ihponera nincs pénz. Nem most venném a telefont, kivárnék valami leárazást pl. karácsonyi leárazások. Nem, nem akarok android telefont!!! Elég az androidból! Tehát: szeretnék megszabadulni az android lagjától, de nincs pénzem iphonera.

2015. okt. 1. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs kifelejtettem a kérdőjelet :D
2015. okt. 2. 23:53
 12/19 anonim válasza:
100%
Én már fél éve cseréltem androidrol windowsphonra nagyon nagyon megéri könyü kezelés szép felület ugye bár live tile csempék amik nagyon szépek egy szoval igen megéri!!!!!!
2015. okt. 3. 08:17
 13/19 anonim válasza:

Én május óta használok Lumia 735-öt. Azóta már lassan el is felejtettem, hogy milyen az ha lefagy, belassul, akad, szenved...A 3 napos akkuidő már csak hab a tortán! :)

Újraindítás? Azt hiszem két hónapja kellett utoljára. Egyáltalán nem bántam meg! Csak ajánlani tudom a WP-t!

2015. okt. 3. 08:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Nekem volt 520, azt szerettem. A droidos Galaxy Ace után egy megváltás volt, főleg 27 ezerért.

Aztán lecseréltem 630-ra, na ez már nem olyan penge, főleg az új sw verziókkal. Persze mérföldekkel jobb, mint egy állandóan lefagyó-kikapcsoló-belassuló android, de a híres-neves WindowsPhone stabilitás kezd megkopni. (Értesítéseket néha nem vagy rohadt lassan tölti be, böngésző használata közben olykor kikapcsol magától...stb.)

Márpedig az WP egyetlen ütőkártyája az volt, hogy olcsó készülékeken is ugyanúgy futott, mint a csúcskategóriásokon.

Viszont kevés hozzá az alkalmazás, és ami van, annak is nagy része elnagyolt, összecsapott tákolmány. Pedig már elég régi a rendszer,de valahogy nem fejlődik.

De ha olcsó telefonban gondolkozol, akkor egyértelműen jobb mint egy hasonló kategóriás android, ez kétségtelen.

2015. okt. 3. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
535 nagyon jó telefon
2015. okt. 4. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
640 XL. Jobban lehet vele netezni.
2015. okt. 19. 09:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Mennyire éri meg Lumiát venni? Kb mint levegőt.
2015. okt. 19. 17:34
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 Ez a válasz tetszett a legjobban :)
2015. okt. 19. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:
jah mert androidot is megéri
2015. okt. 19. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!