Mennyire éri meg windows phone-t venni?
Én május óta használok Lumia 735-öt. Azóta már lassan el is felejtettem, hogy milyen az ha lefagy, belassul, akad, szenved...A 3 napos akkuidő már csak hab a tortán! :)
Újraindítás? Azt hiszem két hónapja kellett utoljára. Egyáltalán nem bántam meg! Csak ajánlani tudom a WP-t!
Hát nem tudom. Nekem volt 520, azt szerettem. A droidos Galaxy Ace után egy megváltás volt, főleg 27 ezerért.
Aztán lecseréltem 630-ra, na ez már nem olyan penge, főleg az új sw verziókkal. Persze mérföldekkel jobb, mint egy állandóan lefagyó-kikapcsoló-belassuló android, de a híres-neves WindowsPhone stabilitás kezd megkopni. (Értesítéseket néha nem vagy rohadt lassan tölti be, böngésző használata közben olykor kikapcsol magától...stb.)
Márpedig az WP egyetlen ütőkártyája az volt, hogy olcsó készülékeken is ugyanúgy futott, mint a csúcskategóriásokon.
Viszont kevés hozzá az alkalmazás, és ami van, annak is nagy része elnagyolt, összecsapott tákolmány. Pedig már elég régi a rendszer,de valahogy nem fejlődik.
De ha olcsó telefonban gondolkozol, akkor egyértelműen jobb mint egy hasonló kategóriás android, ez kétségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!