A telefonom random hívogat? Miért?
Telefonom egy 4 éves érintős NOKIA minap kezdte el azt, hogy a hívogat embereket.
A hívott fél szerint én hívtam 10:22-kor. A telefonom szerint akkor nem volt kimenő hívás, és nem hívtam senkit sem. Az ő telefonja pedig mutatta hogy bejövő hívás az enyémről, ekkor és ekkor. 5 perccel később, amikor újra meg akartuk nézni, az ő telefonjából is eltűnt a hívás nyoma.
1-2 hónapja kezdte ezt el.
De miért? Egyszerűen nem értem. lezárva rendesen, "hív" embereket, aminek nincs nyoma. Ez hogy van?
és az ismerősömé is?
Mert neki meg eltűnt, es az én telefonom helyett egy teljesen ismeretlen számot hívott akkor amikor én elméletileg hívtam.
Tehát ő telefonja kiírta, hogy hívtam, az enyém nem. Az ő telefonjából a hívás ideje és maga az egész eltűnik rejtélyesen, majd 5 perccel később az én bejövő hívásom helyett egy teljesen ismeretlen számott hívott az ismerősöm, abban az időpontban, amikor elvileg én hívtam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!