Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2-re hogyan tudom feltenni...

LG G2-re hogyan tudom feltenni az Android 5.1-et?

Figyelt kérdés

a beállításoknál nem találja a frissítést, az OTA alkalmazás pedig azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel az eszközzel :(

mit tehetek?

2015. szept. 30. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit.

Nekem is LG G2 van, tavaly nyáron vettem..akkor úgy tudtam, a gyár küldi a frissítést..nos, a mai napig nem jött, és már tudom, nem is fog..marad a 4.4.2..

azt megtudtam, hogy nem alkalmas a lollipop futtatására..A tesóm is akkor vett egy G2-t, ugyanazzal a 4.4.2-vel, és mégis néhány meglepően más művelet is van rajta.. erre sem jött gyári engedély..furcsállom...az övé jobb valamivel.

Ugyanakkor vásárolt Sony Z1-em is van, arra megjött a gyári frissítés...már 5.5.1 van rajta.

2015. okt. 1. 06:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De akárhol olvasom, mindenhol azt írják hogy már rég kijött G2re is meg hogy mennyivel jobb lett...
2015. okt. 1. 08:53
 3/4 szines89 válasza:
A telefonról nem lehet sajnos befrissíteni lollipopra, fel kell tenni hozzá az lg pc suite programot és azzal frissíteni. Nekem is 4.4.2-ő van rajta, várnám, hogy megjelenjen az 5.1.1. Ami állítólag még nem jött ki :/
2015. okt. 5. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
és ezt az lg pc suite programot honnan tudom leszedni?
2015. okt. 10. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!