Más telefon nem érdekel! Ujabb iphone-ra sajnos nincs pénzem, androidosok közül a sony-t találtam /árkategória/ a ''legjobb''-nak ha lehet ezt mondani.Szerintem túl kicsi a 4s, de sokan mondják, hogy az IOS jobb mint az android.
Őszintén: egyiket sem. Használtan nézz körbe Nexus 4-ért, vagy többért új Nexus 5.
2015. szept. 29. 23:34
2/9 A kérdező kommentje:
Értem, és érveket is tudnál mondani? Köszönöm
2015. szept. 30. 06:53
3/9 anonim válasza:
Sony! Az iPhone-nál inkább csak a márkanevet kell megfizetni, ráadásul a 4s amúgy is elavult, a Sony viszont szinte új, és az Androiddal sokkal több dolgot lehet csinálni!
2015. szept. 30. 09:29
4/9 anonim válasza:
vegyél iphonet, Kizo87-nek sosem volt, csak frusztrált, mert nincs pénze rá, ezért minden iphone-os kérdésnél leírja, hogy csak drága, de nem jó. A véleménye ezért teljesen alaptalan. Vegyél iphonet, és meglátod, megérted, mi az, ami miatt az iphone-osok nagy részének következő telefonja is iphone lesz. Velem is így történt. Előtte meg az volt, hgoy vettem egy androidos szart, ami a boltban még jól működött, fél év múlva otthon meg a falhoz vertem, és soha többet sonyt, soha többet samsungot jelszavakkal mindig kerestem a tuti vételt. Már nem kell többet keresnem, és ez nagyon felszabadító.. :) A 4s megfelelően fog szolgálni téged, nem fogsz csalódni, nyugodtan megveheted.
2015. szept. 30. 09:48
5/9 anonim válasza:
Ha internetre, meg telefonálásra kell a 4S is megteszi.
Kizo: Magyarországon az adók miatt drága, amúgy a legújabb modell is 140k körül van adó nélkül. :)
2015. szept. 30. 15:07
6/9 anonim válasza:
#4-es, nem azt mondom, hogy nem jó az iPhone, önmagában jó, csak épp ár-érték arányban nem éri meg!
2015. szept. 30. 15:28
7/9 A kérdező kommentje:
Iphone 4s el csak az a baj hogy ha jól tudom már nem gyártják és csak euronicsban találtam /de ott is csak fehérbe- és én mindenképpen feketét vennék/
+szerintem elég kicsi és tényleg elég régi már /utónbbi ellenére lehet jó telefon.
Sony mellett: akit személyesen kérdeztem, szinte mindenki azt mondta h nyugodtan vegyek sonyt mert neki még nem volt gondja vele és már több mint 2 éves a készülék.
2015. szept. 30. 16:16
8/9 maffia27 válasza:
Üdv! Nekem Sony xperia M2 van most ideiglenesen elotte Sony xperia Z1 volt az előtt Sony Xperia M, egyikkel se volt semmi bajom sose fagyott le egyikse de az igaz hogy a Z család az túlmelegedik néha és valamit nem enged hogy hasznaljak rajta. Iphone-t azt nem tudom osztály tarsamnak van Iphone 5s és elég gyorsanak tűnik, sok funkció van rajta és nekem még a kinézete tetszik, csak egy nagyon minimalis dolog nem tetszik benne az hogy egyikse vízálló (de ez tényleg nem nagy dolog) de ha az árát nézem az Sony az megfizethetobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!