Lg G3 vagy Huawei P8 Lite?
Nem tudok dönteni...
Külsőleg mind a kettő gyönyörű, belsőleg a Huawei elvileg egy picit erősebb (5.0 android)...de az lg díjat is kapott a huawei meg benne van a legjobb 3 androidos kategóriában 80.000 alatt. Úgyhogy szerintem kb egy kategória a kettő, nagyon jók. Az Lg-ben nagyon tetszik a QHD képernyő és a hátsó gombok, a Huaweinél meg a kamera jobb.
SEGÍTSÉG!!! Nagyon sürgős lenne!
Ti melyiket választanátok? Indokokat is írjatok légyszi és ha van esetleg olyan, akinek az egyik van írhattok tapasztalatokat is!!
Köszönöm!:)
Hát a kettő nem egy árkategória. Nekem p8 lite-om van. Tapasztalataim:
-Igazhogy csak HD kijelző de szerintem nagyon szép.
-Nagyon jól optimalizált rendszer. Gyors és stabil, egyaránt futnak rajta a játékok és a programok akadálymentesen.
-Az aksi idő nem rossz.
-Kamerája nagyon jó. Szép képeket csinál és jó videókat. Van benne time lapse funkció is ami nekem nagyon tetszik.
-Szép kialaktás
-A hangszóró külön megér egy misét. Nagyon jól szól. Hangos és nem recseg.
Kb ennyi. Ha akarsz még valamit tudni akkor kérdezz
Az LG erősebb, de nemigazán lehet kihasználni amivel jobb...
-2GB helyett 3-as ram? Még a 2-t se tudom teljesen kihasználni.
-HD vagy QHD... lehet, hogy szebb, de a HD is nagyon szép
-Full HD vagy 4K videó... teszteltem már a 4K-t: 5-6mp 100-150mb... én még a Full HD-t se használom.
Hirtelen ezek tűntek csak fel amiben jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!