Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg G3 vagy Huawei P8 Lite?

Lg G3 vagy Huawei P8 Lite?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni...

Külsőleg mind a kettő gyönyörű, belsőleg a Huawei elvileg egy picit erősebb (5.0 android)...de az lg díjat is kapott a huawei meg benne van a legjobb 3 androidos kategóriában 80.000 alatt. Úgyhogy szerintem kb egy kategória a kettő, nagyon jók. Az Lg-ben nagyon tetszik a QHD képernyő és a hátsó gombok, a Huaweinél meg a kamera jobb.

SEGÍTSÉG!!! Nagyon sürgős lenne!

Ti melyiket választanátok? Indokokat is írjatok légyszi és ha van esetleg olyan, akinek az egyik van írhattok tapasztalatokat is!!

Köszönöm!:)

2015. szept. 27. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát a kettő nem egy árkategória. Nekem p8 lite-om van. Tapasztalataim:

-Igazhogy csak HD kijelző de szerintem nagyon szép.

-Nagyon jól optimalizált rendszer. Gyors és stabil, egyaránt futnak rajta a játékok és a programok akadálymentesen.

-Az aksi idő nem rossz.

-Kamerája nagyon jó. Szép képeket csinál és jó videókat. Van benne time lapse funkció is ami nekem nagyon tetszik.

-Szép kialaktás

-A hangszóró külön megér egy misét. Nagyon jól szól. Hangos és nem recseg.

Kb ennyi. Ha akarsz még valamit tudni akkor kérdezz

2015. szept. 27. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
dehogy erősebb a huawei. az lg-ben sokkal jobb hardver van.
2015. szept. 27. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen mindenben erősebb az lg.
2015. szept. 27. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki írtahogy a huawei erősebb?
2015. szept. 27. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Az LG erősebb, de nemigazán lehet kihasználni amivel jobb...

-2GB helyett 3-as ram? Még a 2-t se tudom teljesen kihasználni.

-HD vagy QHD... lehet, hogy szebb, de a HD is nagyon szép

-Full HD vagy 4K videó... teszteltem már a 4K-t: 5-6mp 100-150mb... én még a Full HD-t se használom.

Hirtelen ezek tűntek csak fel amiben jobb.

2016. aug. 17. 10:48
 6/6 anonim válasza:
A 2GB RAM a mai okostelefonokban lehet hogy kevés lesz, néha lassulást okozhat. A 3GB-nak nem fog gondot okozni semmi. Én a G3-at választanam.
2016. aug. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!