Melyik típust választanátok az alábbiak közül (lehetőleg némi magyarázattal, infóval)?
Két verzió van:
1,
Samsung Galaxy Core Prime VE
vagy
LG Leon
2,
Samsung Galaxy Core Prime VE
vagy
Samsung Galaxy Grand Prime VE
vagy
Samsung Galaxy A3+Levelbox
vagy
Samsung Galaxy 5
vagy
Sony Xperia M4 Aqua
vagy
Sony Xperia Z3 Compact
vagy
Alcatel Idol 3
vagy
Micosoft Lumia 640
vagy
Huawei P8 + JBL E30
vagy
LG Leon
??
Érvek, ellenérvek? Magas alap-előfizetés miatt a fenti két kombinációban 1-1-et kapok ingyen, de nem tudok dönteni.
Segítene valaki, aki ismeri jól ezeket a típusokat?
mert két külön lehetőség, azaz 2 db telót kapok, az egyikben a kettő közül lehet választani, a másikban meg a 2. pontban felsorolt sok közül ... mi ebben a fura?
az meg fura h a Huaweit mondod, de oké, én elfogadom, csak azt hittem, a Sonyra tippel mindenki. na oké, hátha még vki hozzászól.
kamera meg nem elsődleges. persze nem árt, de nem az a döntő.
és látod, így most továbbra se tudom, hogy az egyik csomagban az LG-t vagy a Samsungot válasszam :((
oké köszi, csak olyanokra lettem volna kíváncsi h esetleg anyagminőségben valamelyik kritikán aluli-e, ill. processzorban, elöl-hátul HD kamerában jobb-e vmelyik és hogy nincs-e köztük közismerten szériahibás típus ... ilyesmik.
ja és egy nagyon fontos dolog: melyiken van a legmodernebb android rendszer?
+ esetleg vmelyik dupla SIM-es-e, és netán az átlagnál nagyobb beépített memóriás-e.
végül is ezek lennének a meghatározó tényezők számomra, azt hiszem. (tudom, igen magam is kikereshetném, csakhogy az messze nem ér annyit, mint a tapasztalat, na meg egy esetleg tényleg hozzáértő ember véleménye ....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!