Mit kellene még tudnom?
Szeretnék venni egy új telefont egy webshopban.ki is néztem a megfelelőt,nézem hozzá az árakat.
Azt látom,hogy egy tizessel olcsóbban is meglehet kapni kevesebb ideig tartó garanciával,és német nyelvű menüvel.
Elbizonytalanodtam...Jól jönne az a 10ezer forint,ami megmarad másra is,de szeretnék biztos lenni a dolgomban,hogy eleget tudok az import készülékekről,és szeretném,ha kiegészítenétek,ha valamit kihagynék,hogy miről is kell lemondanom,ha külföldi telefont veszek:
-Azt tudom,hogy nem frissíthetem a szoftvert (magyar oldalon legalábbis) .ezt annyira nem is bánom..
-A nyelvet jól tudom,hogy minden androidos telefonon a beállítások között megtalálható a magyar nyelv,vagy ne is reménykedjek,hogy magyarul használhatom?
-A sim kártya evidensen jónak kell lennie,akkor is ha magyar,vagy cseh,vagy lengyel.
-tartozékokat nem kapok,de itthon minden megvan,ami kell
Más esetleg,amiről tudom kellene?Nagyon rosszul nem járnék,nem?
Sokat segítenétek a válasszal! :)
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!