Igaz hogy a mobil telefon toltoje ha a konnektorban felejtem energiat fogyaszthat es balesetveszelyes?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 15:13
1/7 anonim válasza:
Nem! Amelyik telefonnak kicsi már a töltője, és könnyű, az kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, ami azt jelenti, hogy csak akkor vesz fel a hálózatból áramot (akkor melegszik), ha van terhelés rajta, tehát a telefon akkuját töltöd! Amúgy a készülék feltöltött állapotban is tölt még, csepptöltésnek nevezik azt a folyamatot, ezzel lehet az akkut erősíteni!
Szóval nem gáz ha bent felejted!
2/7 anonim válasza:
Igaz, hogy fogyaszt néhány Wattot. Extrém esetben tüzet is okozhat, bár elég sok védelem van benne, hogy ez ne fordulhasson elő, de nem lehet tökéletes semmi.
4/7 czibles válasza:
nekem már vagy 2 éve be van dugva.
fogyasztani fogyaszt, de nagyon minimálisat. (kb 100HUf/hó (csak tipp))
hogy balasetveszélyes lenne? azt nem tudom, de nem tartom valószinünek.
5/7 anonim válasza:
Évente annyit fogyaszt a konnektorba hagyott töltő amennyi elég lenne 8 napi tv nézésre!
6/7 anonim válasza:
Amit nem használ az ember, azt lehetőség szerint áramtalanítani kell. Jobb a gépnek is és a pénztárcának is.
Egy mobiltöltőt pedig 1 másodperc kihúzni, nem nagy dolog.
7/7 anonim válasza:
megmértem nektek woltmérővel SEMMIT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!