Van valakinek iPhone 4S-én iOS9?
Sziasztok!
Mióta frissítettem az iOS-t 9-re (már 9.0.1), azóta fura dolgokat csinál a telefonom.
Bezárok egy alkalmazást (Home gomb 2x-i lenyomásánál), majd utána lezárom a telefont. Mikor legközelebb feloldom, bejön az az alkalmazás, mintha be sem zártam volna, és végig meg volt nyitva (Facebookon is végig mutatja, hogy elérhető vagyok).
Pedig tuti, hogy bezártam.
A másik, hogy Facebook alkalmazásban ha mappát akarok megnyitni valaki képei között, kilép és bezár az alkalmazás.
Tapasztalt ilyet valaki rajtam kívül? Neten nem találtam erről a hibáról semmit még.
AZ "APPLE, IPHONE, IOS SZAR, ÉS VEGYÉL MÁST" ÉS TÁRSAI KOMMENTEKTŐL KÍMÉLJETEK, LEGYETEK SZÍVESEK.
Köszi előre is!
Megnyomom 2x a Home gombot, megjelennek az alkalmazások ablakokban (multitasking), amik épp nyitva vannak. Kihúzom a képből az alkalmazást, és bezárja. Így értettem. Hiába zárom be, gyakran (nem mindig) feloldás után a bezárt alkalmazás ugrik elő.
Én mégis jobb szeretek bezárni mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!