Hogyan lehet a Lenovo A5000 telefont Android 5. 0.2 Lollipop verzióról Android 4.4.2 KitKat verzióra visszaállítani?
A telefonom néhány hete átállt az új verzióra. Lehet, hogy megkérdezett, de a fene gondolta, hogy ez ennyire vacak lesz. Elemi dolgokat elrontottak. A gyári adatok visszaállítása sajnos nem úgy működik, ahogy az ember gondolná. Nem a 4.4.2-t, hanem az 5.0.2-t hozza vissza.
Egyik kérdésem, hogy m a Firmware verziószáma (Build szám) a Magyarországon forgalmazott készüléken a 4.4.2-nek. Találtam egy orosz nyelvű oldalt, ott van egy verziószám. Egy sokféle firmware-t tartalmazó oldalon (androidxda pont com) két másik van. De arról meg többen panaszkodnak (itt: [link] , hogy a downgrade után úgy lelassul a swipe, hogy a készülék már csak papírnehezéknek alkalmas.
A másik kérdésem, hogy tud-e valaki valamilyen használható trükköt a visszaállításra. Angol, vagy német nyelvű link is megfelel.
Első: Te olvasol is, vagy csak írsz?
Először is nem írtam, hogy lelassult. Nem lassult le, csak idegesít. Korábbi jó megoldások elvesztek, mások kényelmetlenebbé váltak.
Amit a lassulásról írtam, olvasd el még egyszer! Azt mások panaszolták, és ők sem amiatt, hanem a downgrade után, ha tudod, hogy az mit jelent.
Másodszor megírtam, hogy a gyári adatok visszaállítása nem működik. Erre meg azt javaslod a gyári visszaállítást. Bravó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!