Huawei ascend g620s mobilba nagyobb sim kártya kell vagy ki kell belőle törni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem ilyen furán, mert van ahol mini van ahol micro simnek nevezik. A lényeg, hogy nekem régebbi sim kártyám van amiből még nem lehet kitörni max levágni2015. szept. 26. 07:54
1/5 anonim válasza:
Létezik egy kisajtoló szerszám, ami minden valamire való mobil üzletben van. Ez megoldja a problémádat. Vagy sim csere, általában ingyenes a szolgáltatónál.
2/5 A kérdező kommentje:
de nekem sima feltöltős és azt mondják, hogy domino sufre nem cserélhetem. Úgy akartam, hogy ugyan az legyen a számom, pinkód és a pénz is átmenjen
2015. szept. 26. 08:40
3/5 anonim válasza:
"van ahol mini van ahol micro simnek nevezik." - a mini sim és a micro sim nem ugyanaz! A nagyon régi nagyobb méretű miatt, ami már nincs, az miatt nevezik hivatalosan mini simnek azt, ami neked is van, a micro sim mégkisebb! A G620s-be micro sim kell, nem baj, ha nem lehet belőle kitörni, tökmindegy melyik szolgáltatónál vagy, mindegyiknél levágnak belőle ilyen "telefonfüggő esetben" , ez elég indok nekik, főleg a dolguk is egyszerűbb, mint ha másik kártyát adnának ugyanahhoz a számhoz!
4/5 A kérdező kommentje:
de kártyával együtt adják akkor is levágnak egy másik kártyát?
2015. szept. 27. 18:39
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy melyik a mini, micro, nano, de egyes emberek szeretnek azzal kötekedni, hogy a micro és mini ugyan az ezért gondoltam így a kötöszködőknek érthetőbb
2015. szept. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!