Hány javítás után cserélik ki a telefont?
Annyi kérdésem lenne hogy van egy Sony Xperia T3 telefonom. Januárban vettem.Nem voltam semmi baja amikor egyszer csak nem vette be a töltést. Ezért bevitte
bevittem a BP-i szakszervízbe. Egész gyorsan kész is lett. Sajnos elkiabáltam magam, rá úgy kB 2-3 hónapra megint nem vette be a töltést. Akkor azt mondta a szervizben az ügyfélszolgálatos, ha még egyszer ilyen baj van akkor ki cserélik. Gondoltam már csak megtudom csinálni. Úgyis lett egész hamar kész volt. Sajnos rá egy hónapra ismételten nem vette be töltést. Bevittem, hogy megcsináljàk. Úgy voltam vele mindegy hogy mikor,de kész legyen. Itt volt a holtponton, mert tegnap volt hogy kikaptam 2,5 hónap után. Sajnos igaz hogy tegnap kaptam meg,de most meg a kijelzőn van egy kék folt..bevittem és azt mondták hogy beveszik megint,mondtam hogy köszönöm nem. A telefon valószínűleg gyári hibás lehet és amiatt rossz ennyiszer. De még van rajta jótállás akkor.miért Ben képesek kicserélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!