Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes iphone 6 plus-t...

Lac55 kérdése:

Érdemes iphone 6 plus-t venni? Mármint könnyen elhajlík?

Figyelt kérdés
Szeretnék iphone 6 plus-t venni de félek hogy elhajlík könnyedén , segitsen az akinek van hogy mi a véleménye.
2015. szept. 24. 00:52
 1/4 anonim válasza:
8%
Véleményem szerint racionális ember nem vesz drága prémium eszközt, ami nem befolyásolja az általa elvégzett feladatok minőségét- ezt tekintve ez a lépés az értékes erőforrások elpazarlása lenne. Más szóval nem, nem vennék sokszázezres iphone-t, mert marhaságnak tartom- főleg úgy, hogy az általad említett is típushiba kíséri, sok más negatív tulajdonság mellett.
2015. szept. 24. 01:22
 2/4 anonim ***** válasza:

1-es neked nem mindegy hogy mire költ el ő 240,000 Ft-t ha ő megengedheti magának és ez kell neki akkor miért vegyen egy olcsó szutykot.

Úgy tudom, hogy az Apple kijavította a problémát(de ha nem így van akkor elnézést kérek).

2015. szept. 24. 06:10
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem mondanám, hogy könnyen hajlik. egyébként nem lett kijavítva. a 6S kapott most erősebb, 7000-es alumíniumot.

kell egy normális hely, ahol tartod(értsd nem egy szűk nadrágzseb), és akkor semmi gond nem lesz :)

2015. szept. 24. 09:38
 4/4 anonim válasza:
:DDD véleményt kért te kedves kültelki ficsúr! én pedig elmondtam a véleményem. attól függetlenül, mert ti könnyen befolyásolható, a marketingnek felülő zöldségek vagytok, nem kell lepontozni, azt aki érvvel alátámasztva hangoztatja a véleményét. vegyetek ájfónt, hogy megmutassátok mindenkinek, mennyire menők vagytok a gettóban! :D
2015. szept. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!