Lac55 kérdése:
Érdemes iphone 6 plus-t venni? Mármint könnyen elhajlík?
Figyelt kérdés
Szeretnék iphone 6 plus-t venni de félek hogy elhajlík könnyedén , segitsen az akinek van hogy mi a véleménye.2015. szept. 24. 00:52
1/4 anonim válasza:
Véleményem szerint racionális ember nem vesz drága prémium eszközt, ami nem befolyásolja az általa elvégzett feladatok minőségét- ezt tekintve ez a lépés az értékes erőforrások elpazarlása lenne. Más szóval nem, nem vennék sokszázezres iphone-t, mert marhaságnak tartom- főleg úgy, hogy az általad említett is típushiba kíséri, sok más negatív tulajdonság mellett.
2/4 anonim válasza:
1-es neked nem mindegy hogy mire költ el ő 240,000 Ft-t ha ő megengedheti magának és ez kell neki akkor miért vegyen egy olcsó szutykot.
Úgy tudom, hogy az Apple kijavította a problémát(de ha nem így van akkor elnézést kérek).
3/4 anonim válasza:
én nem mondanám, hogy könnyen hajlik. egyébként nem lett kijavítva. a 6S kapott most erősebb, 7000-es alumíniumot.
kell egy normális hely, ahol tartod(értsd nem egy szűk nadrágzseb), és akkor semmi gond nem lesz :)
4/4 anonim válasza:
:DDD véleményt kért te kedves kültelki ficsúr! én pedig elmondtam a véleményem. attól függetlenül, mert ti könnyen befolyásolható, a marketingnek felülő zöldségek vagytok, nem kell lepontozni, azt aki érvvel alátámasztva hangoztatja a véleményét. vegyetek ájfónt, hogy megmutassátok mindenkinek, mennyire menők vagytok a gettóban! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!